Megszólalt a vonat elé lépő 11 éves kislány nagypapája: így van most

Forrás: Shutterstock -
iskolai zaklatás öngyilkossági kísérlet kislány vonat Gyüre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ország drukkol annak a kislánynak a felépüléséért, aki vasárnap lépett a vonat elé Gyürén. A kislány súlyos fej- és lábsérüléseket szenvedett, több műtéten is átesett, de a családja szerint már jobban van.

Szerencsére biztató hírek érkeztek a Gyürén vonat elé lépett Vanda állapotával kapcsolatban. A kislány azért lépett a vonat elé, mert rendszeresen bántalmazták az iskolában. Bár az őt nevelő nagyszülők többször is beszéltek a tanárokkal, a helyzet ahelyett, hogy javult volna, csak tovább romlott.

Vanda vasárnap ebéd után indult sétálni, majd egy arra haladó vonat elé lépett. A járművezető azonnal fékezett, de a gázolást már nem tudta elkerülni: a kislányt életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel szállították kórházba.

A kislány nagypapája, József, a Borsnak elmondta, hogy Hanna súlyos láb- és fejsérüléseket szenvedett, több műtéten átesett.

A legfontosabb, hogy a koponyáját rendbe hozzák, hogy ne legyen maradandó károsodása. Bízom benne, hogy teljesen fel fog épülni

– fogalmazott a nagypapa. A család egy másik hozzátartozója úgy fogalmazott, a kislány némiképp jobban van, azonban egy ideig nem szeretne további nyilatkozatokat tenni.

Képünk illusztráció. Forrás: Shutterstock

Ahogy arról korábban írtunk, a kislány általános iskolája tagadja a felelősséget, mivel az öngyilkossági kísérlet nem iskolaidőben történt, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség (MET) viszont belső vizsgálatot indított az intézményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.