Medence mellől üzent követőinek Iszak Eszti: régóta vágyott álma teljesült

fotó pihenés Iszak Eszter nyaralás Törökország Iszak Eszti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mozgalmasan telt az év Iszak Eszi számára is: tavasszal vette át Mádai Vivien helyét a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában, majd nyáron kimondta a boldogító igent és feleségül ment szerelméhez, Gyurta Dániel úszóhoz.

A fiatalok a legnagyobb titokban fogadtak egymásnak örök hűséget júliusban, de a nászút még várat magára. Legalábbis erről beszélt Eszti a nyár közepén, ugyanis mindketten annyira elfoglaltak, hogy nem tudtak volna időt szakítani a közös pihenésre. Eszti azonban nemrég megtalálta a módját, hogy kikapcsolódjon, ám arról nem tesz említést, hogy a nászútján járt volna, így könnyen elképzelhető, hogy most egyedül utazott.

A fiatal műsorvezető Törökországban töltött pár napot, ahol végre volt lehetősége a passzív pihenésre. Általában rengeteget kirándul és túrázik a nyaralások alatt, de most nem szeretett volna semmi mást csinálni, csak enni, olvasni és napozni.

– írta Instagram-posztjában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.