Tóth Andi teljesen kitárulkozott: kórházi ágyon látható legújabb videóján

Forrás: Tóth Andi/Instagram -
videó videoklip lélegeztető Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi időben főként a magánélete kapcsán cikkeztek Tóth Andiról. A fiatal tehetség azonban most meglepte rajongóit. ugyanis bemutatta régóta várt, vadonatúj számát, amely rendkívül őszintére sikeredett.

Tóth Andi szinte teljesen kitárulkozott, és a saját maga által írt dalszövegben őszintén beszél érzéseiről, arról, hogy mikkel kellett megküzdenie az elmúlt időkben. A dalhoz készült videóklipben az énekesnő egy kórházi ágyon fekszik, miközben kívülről szemléli saját magát.

A rajongók szinte egyöntetűen dicsérik a dalt és persze az énekesnő merészségét, ugyanis kellett erő és bátorság ahhoz, hogy valaki így felvállalja a valódi érzéseit. Főleg azok után, hogy pár hónapja még arról mesélt, egy ideig nem készül új, saját dallal, mert nem érezte egyiket sem elég jónak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.