Fejszével támadt egy 17 éves fiatalra egy férfi Pápán

Forrás: Shutterstock -
fejsze pápa verekedés rendőrség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrségre október 12-én este érkezett bejelentés arról, hogy az egyik Pápa-környéki családi házban verekedés történt. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy aznap 21 óra körül a 17 éves fiú egy falubelinél vendégeskedett, amikor megjelent ott a ház tulajdonosának korábbi élettársa.

A 37 éves pápai férfi minden előzetes szóváltás nélkül a fotelban ülő fiatalra támadt, akinek a fejét és a tarkóját ököllel többször megütötte.

A fiatal kimenekült a szobából, ám a támadója a kazánházban utolérte őt és több alkalommal beleverte a fejét a kazánház lemez ajtajába. Ezt követően az agresszív férfi felkapta a kazánházban tárolt fejszét és azt felemelve próbált ráütni áldozata fejére. A fiatalnak sikerült kitérnie az ütés elől és kimenekült a házból, azonban az elkövető követte őt az utcára, ahol a nála levő fejszével megrongálta a fiú közelben parkoló motorját.

Fejszével támadt egy 17 éves fiatalra egy férfi Pápán Forrás: Shutterstock

Az egyenruhások a helyszínen elfogták a férfit, majd előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, és őrizetbe vétele mellett a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A tettes ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság, súlyos testi sértés kísérlete, valamint rongálás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás. A Pápai Rendőrkapitányság javaslatot tett a férfi letartóztatásának indítványozására - írja a police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.