Bérelt autóban hagyta 1 éves unokáját a nagypapa: a tűző napon volt a kocsi

Forrás: Shutterstock -
unoka kisgyerek autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A floridai nagypapa a repülőtér parkolójában hagyta unokáját egy bérelt autóban. Csak a szerencsének köszönhetik, hogy nem történt tragédia. 

A floridai nagypapa, David Towner az egyéves unokájára vigyázott, vele együtt indult útnak a Daytona Beach Nemzetközi Repülőtérre, hogy visszavigyen egy bérelt autót. Onnan később a lánya vitte haza a nagypapát, és mivel az ő gyerekére vigyázott, rögtön meg is kérdezte Davidtől, hogy hol van a kislánya. A férfi megnyugtatta, hogy otthon van, ahol egy barátja vigyáz rá, de nem így volt.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Közben az autókölcsönző cég munkatársa hozzálátott a kocsi takarításához, ekkor találta meg az 1 éves kislányt, aki a hátsó ülésen sírt. 45 perce volt már a tűző napon lévő autóba zárva, szerencsére az orvosi vizsgálatok során kiderült, hogy nem történt baja. A nagypapát hiába hívták az autókölcsönzőtől, nem érték el, ezért értesítették a rendőrséget.

Őket az anyuka is hívta, amikor hazaért ugyanis, világossá vált számára, hogy a kislány nincs otthon, ahogy azt a nagypapa állította. A gyerekért a rendőrök mentek érte, a nagypapát pedig letartóztatták - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.