Kétkezi munkás lett Marsi Anikóból: csapatot verbuválna maga köré

Forrás: https://www.instagram.com/marsianiko_official/ -
Tények vállalkozás lakásfelújítás Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén ősszel férjhez ment Marsi Anikó, ám sem az eljegyzést, sem pedig a ceremóniát nem verték nagydobra. A Tények híradósának élete jobban alakul, mint valaha, hiszen nemcsak a szerelem és a boldogság talált rá, hanem megvalósíthatta egyik régi álmát.

Anikó még a nyár elején arra tett ígéretet, hogy beindítja saját vállalkozását és lakásokat fog felújítani. A projekt elrajtolt, ráadásul akkora sikerrel megy, hogy a híradós saját közösségi oldalán tette közzé azt a felhívást, melyben új munkaerőt toboroz. Nem akármilyen álláshirdetés ez, ugyanis kizárólag nők jelentkezését várja.

Forrás: Instagram/Marsi Anikó

"Eljött végre az idő, szeretnék egy női csapatot verbuválni – csak nők – vagyis keresek villanyszerelőt, kőművest, burkolót, vizest. Aki elhivatottságot érez és imádja a szakmáját, az jelentkezzen, bandázzunk együtt, csak mi nők! Egy rövid, írásos bemutatkozást kérek szépen, kíváncsi vagyok. Jöjjetek hölgyek, gyertek lányok, dolgozzunk együtt!"

– idézi a Bors Marsi Anikó posztját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.