Súlyosan beteg magyar kisfiúnak segít Ronaldinho

betegség Ronaldinho licit cipő aláírás árverés gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rosszindulatú agydaganattal diagnosztizáltak pár hete egy ötéves szombathelyi kisfiút. A gyógykezelést elkezdték, de a családnak szüksége van a támogatásra, és nem akárhonnan érkezett a segítség.

A kis Ármin gyógykezelését a világhírű focista, Ronaldinho is támogatja, méghozzá azzal, hogy aláírta a nevét viselő futballcipőt, melyet most árverésre kínáltak. Az így befolyt összeget pedig a kisfiú gyógyítására fordítják. A kikiáltási ár 100 ezer forint, és az Instagramon közzétett fotó alatt lehet rá licitálni. Jelenlegi állás szerint már a dupláját kínálják a focista által dedikált cipőkért.

"Kérjük, támogassátok Ármin gyógykezelését, hogy minél előbb újra ott legyen, ahol lennie kellene... az óvodában. Ehhez a felhíváshoz csatlakozott a világhírű labdarúgó, RONALDINHO is, aki a nevét viselő futballcipőt dedikálta október elején Budapesten azzal a céllal, hogy licitáláson, az érte befolyó összeggel támogathassuk Árminka további gyógykezelését"

– írja posztjában Gróf Dávid, a debreceni focicsapat, a DVSC kapusa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.