Felfüggesztették a feleségét megcsaló brit minisztert, mert szerepel a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben

Forrás: NurPhoto/Alberto Pezzali/NurPhoto/Alberto Pezzali -
Gina Coladangelo Celeb vagyok, ments ki innen! egészségügyi miniszter megcsalás Matt Hancock
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak hazánkban népszerű a dzsungeles reality, hanem az Egyesült Királyságban is. A szigetországban ráadásul idén lesz látható a huszonkettedik szezon, melyben több ismert arc is feltűnik majd.

A brit Celeb vagyok, ments ki innen! hamarosan induló új évadában megküzd majd az elemekkel a híres énekes, Boy George is, valamint mások mellett még az a Matt Hancock is, aki a koronavírus-járvány alatt az ország egészségügyi minisztereként volt hivatalban. A posztról már lemondott, ám még mindig politizál.

Matt Hancock Forrás: NurPhoto/Alberto Pezzali/NurPhoto/Alberto Pezzali

Hancock képviselői mandátummal is rendelkezett, egészen a legutóbbi napokig, ugyanis, miután kiderült, hogy szerepelni fog a tévéműsorban, pártja felfüggesztette őt. Matt Hancockot jól ismeri a brit közvélemény, azonban nem elsősorban a járvány idején hozott döntései miatt. Ő volt ugyanis az a politikus, akiről kiszivárogtak olyan videófelvételek, melyeken kolléganőjével félreérthetetlen helyzetben látható.

A botrányt mélyítette, hogy az eset idején nemcsak Hancock, hanem kolléganője, Gina Coladangelo is házas volt. A férfi végül elhagyta feleségét, hogy barátnőjével élhessen – számolt be ügyről a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.