Judy a lezárásról és újrakezdésről posztolt: "Ez volt életem egyik legszörnyűbb és legnehezebb éve"

Judy Molnár-Kis Judit múlt Groovehouse üzenet születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú és rejtelmes üzenetet tett közzé saját Instagram-oldalán Judy, aki a múlt lezárásáról, az újrakezdésről és élete legrosszabb évéről is ír.

A napokban ünnepelte 48. születésnapját Molnár-Kis Judit, vagy ahogy sokan ismerik őt, Judy. A Groovehouse énekesnője a jeles nap alkalmából egy friss fotót és mellé egy hosszú üzenetet tett közzé saját profilján, mely alá sorban érkeznek a gratulációk és jókívánságok. A poszt azonban elég rejtélyesre sikeredett.

Judy ugyanis a múlt lezárásáról ír, arról, hogy csak akkor kezdhetjük újra, ha sikerül magunk mögött hagynunk azokat a dolgokat, melyeket már rég elfelejthettünk volna. Üzenetében kiemeli, hogy élete talán egyik legszörnyűbb és legnehezebb éve volt a mostani, de a miérteket nem taglalja, ahogyan arra sem tér ki, miért van szüksége az újrakezdésre.

Bármi is legyen az oka, mindig lesz kire támaszkodnia:

– zárta posztját az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.