Groovehouse utazás anya-lánya Kis Judy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Groovehouse énekesnője, Kis Judy nemrég a barátaival és lányával, Majával Szicíliába látogatott el, ahol a sok pihenés mellett rengeteg izgalmas programon is részt vett. 

Judy eredetileg a barátnőivel utazott volna el néhány napra, ám mikor a kislánya meglátta édesanyja bőröndjeit, sírva fakadt és nem akarta elengedni őt. Judy nem sokáig gondolkodott, végül a lányát is magával vitte.

"Maja nem akart elengedni, zokogott! Hát mit volt mit tenni, ő is jött velünk! – nevetett mesélés közben az énekesnő, majd hozzátette, „szerencse", hogy lekéste a repülőgépet, amivel korábban ment volna, mert így magával vihette a lányát is" - mesélte a Borsnak az énekesnő, aki szerint nagyon tartalmasan telt a mini vakáció.

"Úgy hiszem nagyon tartalmasan töltöttük el a négy napot, Maja is nagyon klasszul érezte magát. Szicília szűk sikátorai tele vannak macskákkal, vagy kóborló, nagyon barátságos kutyákkal. A lányom agyonszeretgette őket, míg mi felnőttek megkóstoltuk a finom borokat" - tette hozzá.

A nyaraláson készült fotók megtekintéséhez kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.