Fejszével támadt iskolatársaira egy diák a szlovákiai Nyitranovákon

fejsze diák támadás Nyitranovák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fejszével támadt iskolatársaira egy diák a szlovákiai Nyitranovákon csütörtökön délelőtt. A támadót a rendőrség elfogta: a támadásnak egy könnyebb sérültje van - jelentette a rendőrség közleményére hivatkozva a TASR szlovák közszolgálati hírügynökség.

A középiskolában történt támadás indítékáról egyelőre nem tett közzé közelebbi információkat a rendőrség. Karolína Barinková rendőrségi szóvivő az MTI-nek küldött tájékoztatásában azt írta: az esetet a helyszínen szerzett értesülések szerint úgy vizsgálják, mint tervezett, több ember elleni gyilkosság kísérletét.

Fejszével támadt iskolatársaira egy nyitranováki diák Forrás: Shutterstock

Az eset kivizsgálását a rendőrség különleges egysége, a Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) vette át. A támadásnak egy sebesültje van, egy diáklány. Őt a közeli bajmóci kórházba szállították, ahol ellátták könnyebb sebesülését: állapota nem életveszélyes.

Az országos mentőszolgálat tájékoztatása szerint ezzel az esettel összefüggésben két fiatalnak is ellátást nyújtottak a kórházban. A középiskola igazgatónője a szlovák hírügynökségnek nyilatkozva azt mondta: a támadó fiú egy elsős diákjuk, akit eddig problémamentesnek ismertek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.