Agyonverte tanárát két tinédzser: egy rossz osztályzat miatt gyilkoltak (18+)

Forrás: Shutterstock -
osztályzat gyilkosság spanyol tanár Iowa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két tinédzser egy baseballütővel verte agyon spanyoltanárát. A nőnek azért kellett meghalnia, mert rossz osztályzatot adott.

Két iowai középiskolás követett el gyilkosságot: agyonverték spanyol tanárukat. Willard Millert és Jeremy Goodale-t letartóztatták, és vádat emeltek ellenük. 66 éves tanáruk, Nohema Graber meggyilkolásával gyanúsítják őket.

A nyomozás során megállapították, hogy a két tinédzser a végzetes napon még az iskolában találkozott a tanárukkal, hogy megbeszéljék azt a rossz osztályzatot, amit az egyikük - Willard Miller - kapott.

Ezután a tanár autójával egy közeli parkhoz hajtott, ahol köztudottan gyakran sétált délutánonként. A két fiú itt támadt a nőre baseballütővel: a tanár összevert holttestét másnap találták meg.

A tragédia tavaly novemberben történt, de az indítékról szóló dokumentumokat csak most hozták nyilvánosságra.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A fiúk nem ismerték be a gyilkosságot. Willard Miller azt állítja, tudott a történtekről, de nem vett részt benne. Vallomása szerint álarcos fiatalok gyilkolták meg a tanárnőt, majd arra kényszerítették őket, hogy tüntessék el a holttestet - írja a New York Post. Goodale viszont állítólag kérkedett a gyilkossággal az egyik barátjának a Snapchaten.

Itthon 2019-ben szúrta le egy diák osztályfőnökét egy rossz osztályzat miatt: szerencsére a tanár túlélte a támadást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.