Győri késelő diák: meg is ölhette volna tanárát, az mégsem küldené börtönbe

Forrás: Csapó Balázs/Kisalföld -
késelés börtön diák tanár Győr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majdnem  öt hónappal az eset után fejezték be a nyomozást a győri késelő diák ügyében. Megállapították, hogy me is ölhette volna a tanárt, és előre kitervelte a késelést, a tanárnő mégsem küldené börtönbe.

Majdnem öt hónappal az eset után zárta le a nyomozást a rendőrség a győri késelő diák ügyében. A kirendelt orvosszakértő megállapította, hogy a tanár testét ért szúrások közül a mellkasi sérülése alkalmas lett volna az emberi élet kioltására. Azt is megállapították, hogy a diák előre kitervelte tettét.

Diák késelte meg a tanárt egy győri középiskolában Forrás: Csapó Balázs/Kisalföld

Az egyébként jól tanuló Andrást egy 3-as osztályzat dühíthette fel: ezért fizikaórán kiment a tanári asztalhoz – azzal az indokkal, hogy a füzetében akar mutatni valamit –, majd az 51 éves nő mögé állt, és az apjától kapott zsebkésével hátba szúrta. A tanárnő a összeesett, a diák fölé guggolva próbálta újra megszúrni, a nő kezével védte magát. András akkor hagyta abba a támadást, mikor osztálytársa elvette tőle a kést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.