Gyász: rákos betegségben hunyt el a világhírű zenekar énekes-dobosa

Forrás: Shutterstock -
Low daganat tragédia dobos zenekar rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
55 éves korában elhunyt a Low zenekar énekes-dobosa, Mimi Parker.

A zenekar az Instagram-oldalán jelentette be, hogy az egyik alapító, Mimi Parker a petefészekrákkal vívott kétéves harc után péntek este a családja körében elhunyt.

Parkernél 2020 decemberében diagnosztizáltak petefészekrákot, a kezelései miatt októberben az utolsó idei koncertjeiket is lemondta - írja a Blikk.

Mimi Alan Sparhawkkal alapította a zenekart, aminek ők végig állandó tagjai voltak, bár a többi zenész többször cserélődött körülöttük. A házaspár 2021-ben adta ki első, csak kettejük által készített albumát, a Hey What-ot.

"Barátaink, nehéz az egész univerzumot belefoglalni néhány szóba, de Mimi tegnap éjjel elhunyt szerető családja körében. Emlékezzetek a nevére! Osszátok meg ezt a pillanatot valakivel, akinek szüksége van rátok. A szeretet valóban a legfontosabb dolog" - olvasható a Low hivatalos oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.