Emberöléssel vádolják az apát, akinek megmarta a fiát egy kígyó

Forrás: Foto-Rabe/Pixabay -
kígyó emberölés vádja Ausztrália Tristian Frahm kígyómarás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy éve húzódik a nyomozás a mindössze 11 évesen elhunyt ausztrál kisfiú ügyében. A hatóság most tudott csak vádat emelni, és rögtön emberöléssel gyanúsították meg az apát, aki nem nyújtott időben megfelelő segítséget gyermekének.

Az eset még 2021 novemberében történt Ausztráliában, Queensland South Burnett nevű régiójában. Kerrod Frahm kisfiát, az akkor mindössze 11 éves Tristiant a család barátjának birtokán megmarta egy kígyó. A gyermek hiába szólt az apjának a történtekről, és kérte, hogy segítsen: a férfi nem vitte orvoshoz a fiút.

Illusztráció Forrás: Foto-Rabe/Pixabay

Tristian állapota az éjszaka folyamán rohamosan romlott. Kikelt az ágyából, kijutott az udvarra és ott összeesett. Élettelen testét másnap reggel, a fészer mellett találták meg. A hatóság emberölés miatt emelt vádat az apa ellen, aki nem nyújtott megfelelő segítséget beteg kisfiának, ezzel pedig gyermeke halálát okozta – írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.