Emlékszel Vitkó Lacira, a Való Világ egykori győztesére? Ezt csinálja ma a korábbi villalakó

Forrás: YouTube -
valóvilág VV Laci valóságshow Vitkó László RTL Reality
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel húsz évvel ezelőtt, alig pár nappal az első Való Világ után indult a realityszéria második szezonja. Az egész országot lázban tartotta a beköltözős valóságshow, mely nemcsak a győztes, hanem sok szereplő életét megváltoztatta.

A Való Világ második évadának győztese 142 bent töltött nap után Vitkó László, azaz VV Laci lett. Ő az egyike azon győzteseknek, akikről szinte semmit sem hallottunk az elmúlt évek során, és mint kiderült, nem véletlenül. Laci ugyanis maga döntött a visszavonulás mellett.

– idézte a Blikk Vitkó Lászlót, aki a Palikék Világa by Manna adásában beszélt arról, hogyan alakult az élete.

Vitkó László, azaz VV Laci Forrás: YouTube

Az egykori realitysztár szerint senki sem készítette fel őket a hirtelen jött népszerűségre, és nem tudta feldolgozni, hogy egykoron többet szerepelt a képernyőn, mint bármelyik politikus vagy színész. Az emberek leszólították az utcán, sőt néha nem is hagyták békén:

"Erre nem készítenek fel, nincs veled egy menedzser, hogy nemet mondjon, nincs melletted egy apparátus, hogy nézze a sajtót. Én minden reggel azzal ébredtem, hogy megnéztem, mit írnak rólam. Idegbetegséget kaptam, elkezdtem izzadni"

– zárta a gondolatsort Laci, aki a Michelin-csillagos Costes étteremben kapott munkát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.