A családi ház pincéjében találták holtan a hatéves kislányt: máig titok fedi a gyilkos kilétét

Forrás: Pixabay.com -
gyilkosság halál családi ház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hatéves JonBenett Ramsey-t még 26 évvel ezelőtt találták holtan a családi házuk pincéjében. Az ügyet most, ennyi év után újra felgöngyölítik, és a hatóságok tovább nyomoznak a gyilkos után.

Az egész világot megdöbbentette, amikor 1996 karácsonyán a 6 éves JonBenett Ramsey-t holtan találták a családi házuk pincéjében. A rejtély azóta is megoldatlan, most azonban újra nyomozásba kezdett a rendőrség - írja a 7News cikke alapján a Bors.

A hatóságok az elmúlt 26 évben több mint 21 ezer levelet és e-mailt kaptak az üggyel kapcsolatban, és 19 államba utazva több mint 1000 emberrel beszéltek, de a gyilkosság továbbra is megoldatlan.

illusztráció Forrás: Pixabay.com

A szörnyű bűncselekmény azóta sem hagyja nyugodni a hatóságokat, akik azon vannak, hogy kézre kerítsék JonBenet gyilkosát. A kislány élete nagy részét szépségversenyeken töltötte, egyes elméletek szerint egy betörő ölhette meg, de sokan úgy vélik, egy családtag végzett vele.

A kislányt a korábbi rendőrségi feljegyzések szerint megverték és megfojtották, de a szexuális bántalmazást sem zárták ki. A gyilkosság ideje alatt csak a szülei, valamint a bátyja tartózkodtak a lakásban, őket gyanúsítottként hallgatták ki, de bizonyítékok hiányában végül szabadon engedték.

A rendőrség sok kritikát kapott a nyomozás miatt, a gyermek édesapja azt szorgalmazza, hogy a kormányzó bízzon meg egy külső ügynökséget a DNS-vizsgálat elvégzésével, hátha az eredményt hoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.