Milliós kár érte L.L. Juniort: beletolattak a luxusautójába

Mercedes luxusautó kár autó L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beletolattak L.L. Junior méregdrága autójába. A zenész szerint akár hét számjegyű is lehet a kár, de ez majd csak kedden fog kiderülni.

A rapper autóbalesetről osztott meg képet az Instagramján, amelyen látszik, hogy egy teherautó beletolatott a Mercédeszének az elejébe.

"Na, szépen belénk is tolattak. A károm hatalmas" – írta 24 óráig elérhető Instagram-történetében.

Forrás: Instagram/L.L. Junior

Junior a Borsnak elárulta, hogy sofőrje egyedül ült az autóban, amikor egy piros lámpánál váratlanul hátratolatott egy teherautó, egyenesen bele az ő luxusautójának az elejébe. A kárfelmérőhöz kedden viszik a Mercédeszt, a zenész szerint akár hét számjegyű is lehet a kár.

A sofőr a baleset idején Junior kisfiáért volt úton az iskolába, de a váratlan probléma miatt a rapper ült be Bentley-ébe, hogy elhozza őt.

L.L. Junior áprilisban jelentette be, hogy ezentúl limuzinnal jár a fellépéseire, mert a kisbusz nem eléggé kényelmes. Úgy tűnik azonban, hogy a jármű nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ugyanis a rapper Instagram-sztorijában árulja az autót. Az is kiderült, mennyit kér érte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.