Országos Mentőszolgálat Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon szúrhatta a szemét valakinek Shane Tusup. Az úszóedzőt a mentőszolgálatnál panaszolták be, hogy a mentők uniformisát hordja. Az Országos Mentőszolgálat a közösségi oldalon posztolt az üggyel kapcsolatban, majd Tusup is megszólalt. 

"A mentőknék panaszolták be Shane Tusupot, de kár volt..." - kezdte bejegyzését a szervezet. "Ismét bejelentés érkezett a Mentőszolgálat főigazgatójához, amihez ezúttal több fényképet is mellékelt egy felháborodott állampolgár. A férfi azt sérelmezte az e-mailben, hogy Shane Tusup miért hordja a mentők egyenruháját: 'Kedves mentőigazgató! Nem tudom tudnak-e róla, hogy Shane Tussup amerikai sztár gyakorta hordja a maguk uniformisát. Milyen jogon??????Ezt engedélyezték? Egyáltalán hogyan kerülhetett hozzá ilyen ruha? Ez elfogadhatatlan! Nem hinnem, hogy a mentősök örülnek, ha mások illetéktelenül használják a mentős ruhát. Tegyen lepéseket!' A főigazgató válaszából kiderül, hogy az edző rendszeresen támogatja a mentők sportegyesületét, segítve ezzel az életmentők szolgálatok utáni rekreációját és pihenését. A panaszolt ruhadarab egyébként nem az egyenruha része, ilyen úgynevezett 'futópólót', amin az Országos Mentőszolgálat Sportegyesület lógója látható az aranyfokozatú támogatók kaptak, akik bármikor büszkén viselhetik azt. A főigazgató továbbá megköszönte a panaszosnak, hogy figyel az Országos Mentőszolgálat reputációjára és biztosította róla, hogy továbbra is mindent megtesz a szervezet arculati elemeinek védelme érdekében" - tette közzé a mentőszolgálat.

„Igen, a hír igaz... Nem akartam ezzel kérkedni, de ha már kiderült, bevallom: támogatom és segítem a fontos hivatásukat éjjel-nappal végző mentősöket! És igen, büszkén viselem a tőlük ajándékba kapott pólót!" - idézi Tusupot a Blikk.

Az edző - aki nemrég megkapta a magyar állampolgárságot - egyébként a minap meglepő kijelentést tett Hosszú Katinkával kapcsolatban, amit ITT olvashatsz el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.