állampolgárság magyar állampolgárság úszóedző Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megkapta az állampolgárságot Shane Tusup. A sikeres edzőt édesanyja kísérte el az eskütételre.

Shane Tusup szeptember 13-án, csütörtökön megkapta a magyar állampolgárságot. Az úszóedző már magyar személyi igazolványát is átvehette, az eseményre imádott édesanyja kísérte el. A 34 éves edző, - aki sokkal inkább balhéival, és Szabó Zsófi miatt került reflektorfénybe - kizárólag a TV2 Tények Plusz kameráját engedte be az eskütételre.

Forrás: Shane Tusup

"A legnagyobb boldogság számomra az, hogy édesanyám is el tudott jönni az eskütételre és személyesen volt jelen. A családom minden nagy pillanatomnak a része és támogatója, és megértik, hogy nekem mindkét ország olyan sokat adott, hogy hivatalosan is szerettem volna, hogy ne csak egy amerikai edző legyek, hanem magyar állampolgárként is hozzak még további eredményeket Magyarországnak.

Elképesztő nagy tempó és munkamennyiség van az elmúlt években, sok pozitív élménnyel és a rendszerek megbolygatásával járó konfliktusokkal.

Annyi sok barátot, szeretet kaptam és kapok, hogy igazán otthon érzem magam már itt, a közeljövőben pedig egy nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb életet tervezek, immár kettős magyar állampolgárként"

- mondta Shane.

Az edzővel készült exkluzív interjút ide kattinva lehet megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.