Shane Tusup meglepő kijelentést tett: újra edzené Hosszú Katinkát

úszás Hosszú Katinka Shane Tusup edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shane Tusup nem zárkózna el a Hosszú Katinkával való közös munkától.

Az amerikai edző a Blikknek beszélt arról, hogy ha Hosszú Katinka felkérné, hogy segítsen neki felkészülni a párizsi olimpiára, egyáltalán nem zárkózna el ettől.

"Sok múlna a beszélgetésünkön és a munkatervén. De profi edző vagyok, és szabadúszó, ha valakinek szüksége van a segítségemre, nem teszem le a telefont. Főleg nem egy magyar hősnek" – jelentette ki Tusup, hozzátéve, hogy szerinte az olimpikon még mindig bármire képes.

"Ő még mindig bármire képes, de ami fontosabb, a magyar sportnak szüksége van olyan ikonokra, mint ő."

Tusup jelenleg Nagy Viktória 13-szoros Európa-bajnok akrobatikus fitneszversenyző világbajnoki felkészítésében vesz részt. Azonban úgy tudni, nem csak munkakapcsolat van köztük.

Az üzletember hiába van együtt a fitneszedzővel, mostanság állandóan lájkolgatja a frissen elvált Csősz Boglárka bejegyzéseit, aki szinte mindig ugyanígy viszonozza a férfi kedvességét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.