Félistenné gyúrta magát egy elhízott apuka, miután gyermekét nem sikerül elaltatnia

Forrás: Kara Williams/ SWNS/© Kara Williams/ SWNS/Kara Williams/ Swns -
készétel rossz étkezési szokások életmódváltás elviteles étel gyúrás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sion Monty azután szedte fel a plusz kilókat, hogy megszületett a gyermeke. A kisbaba nem akart aludni, és emiatt teljesen felborult az apuka életritmusa. Ekkor szokott rá a gyorsételekre, az ételrendelésre és a nassolnivalókra.

Rövid idő alatt annyi lett rajta a felesleg, hogy muszáj volt változtatnia addigi életvitelén. Elhagyta rossz étkezési szokásait, visszament az edzőterembe és elkezdte számolni a kalóriákat. Nyolc hónap alatt leadott huszonöt kilót, de közben nemcsak fogyott, hanem izmosodott is.

Aputestből félisten, Sion Monty átalakulása Forrás: Kara Williams/ SWNS/© Kara Williams/ SWNS/Kara Williams/ Swns

Monty annyira rákapott a gyúrás ízére, hogy izomkolosszus lett belőle. A teste mellett az elméjét is edzi: sok könyvet olvas a pozitív gondolkodásmódról és az önbizalom-fejlesztésről. Kipróbálta magát fitneszversenyeken, manapság pedig coachként dolgozik és olyan apukáknak ad tanácsokat, akik hozzá hasonló helyzetben vannak.

Sion hetente ötször edz, és azt vallja, hogy csakis ép testben lehet ép a lélek, és mindkettőt egyformán kell gondozni – számolt be róla az Index.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.