halálos gázolás közúti baleset temetés gyász kislány Tuzsér áldozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt korábban a Life is megírta, múlt pénteken halálra gázolt egy gyereket egy kamion Tuzsér belterületén. Eltemették a mindössze 11 éves Tiffanyt, aki egy kóbor kutyától ijedt meg, ezért lépett a kamion elé.

Egy diáktársával közösen idult el a kis Tiffany, hogy meglátogassák az egyik barátnőjüket. Gyalog indultak el, majd a 4-es főúthoz érve észrevették, hogy egy közepes termetű kutya folyamatosan követi őket. A kutyán volt nyakörv. A kislány nagypapája szerint az eb többször megnyalta a kislány kezét és a lábán a nadrágot is rángatta. Ettől megijedve ugrott az útra Tiffany. Az érkező kamion nem tudott időben megállni, és hatalmas erővel ütötte el gyermeket.

Forrás: Shutterstock

A nagypapa a Tényeknek kisunokája tragédiájával és a rengeteg kóbor állattal kapcsolatban azt mondta: "Nagyon szeretném, hogy valaki feleljen ezért. Valakit meg kellene már kérni, hogy szedje össze őket, vagy csináljon velük valamit, mert csak szaporodnak, szaporodnak, szaporodnak, és gyermekek vannak veszélyben."

A helyiek azt mondják, rendszeresen raknak ki állatokat a 4-es úton elhaladók, többször találtak dobozba rakott kiskutyákat az út szélén.

Tiffanyt a családja eltemette: rengetegen kísérték el utolsó útjára a tragikus körülmények között elhunyt 11 éves kislányt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.