Köztük van A Konyhafőnök VIP idei győztese: két színésznő csap össze a fináléban

Forrás: RTL/Tulok Andras -
finálé kardos eszter A Konyhafőnök VIP RTL Dobos Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heteken át tartó küzdelemnek lesz ma vége. Az RTL gasztrorealityjének fináléjába két fiatal színésznő jutott be, így közöttük dől el, ki nyeri a fődíjat és az elismerést.

A csütörtök esti adásban hárman mérték össze erejüket: Kardos Eszter, Dobos Evelin és Ripli Zsuzsi. A séfek döntése értelmében a verseny végül Ripli Zsuzsi számára ért véget, azaz ő nem jutott be a pénteki fináléba. Zsuzsi könnyes szemmel búcsúzott mentorától, Sárközi Ákostól.

Kardos Eszter és Dobos Evelin A Konyhafőnök VIP döntősei 2022-ben Forrás: RTL/Tulok Andras

A Konyhafőnök VIP december 23-i fináléjában tehát a Barátok közt egykori színésznője, Kardos Eszter, valamint az Oscar-díjas Nemes Jeles László filmjéből, a Napszálltából és többek között az Egynyári kalandból is ismert Dobos Evelin csap össze. Ez azt jelenti, hogy az idei évadot biztosan Rácz Jenő nyeri Sárközi Ákos séffel szemben, hiszen utóbbinak már egyetlen versenyzője sincs csatában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.