Karácsony előtt ölték meg a kétgyermekes családanyát, Mariannát

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság karcagi gyilkosság tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két évvel ezelőtt borzalmas tragédia történt Karcagon. Egy fiatal nőt saját párja gyilkolta meg nem sokkal karácsony előtt, ráadásul a tett elkövetésekor a szomszéd szobában tartózkodtak az áldozat gyermekei.

A mindössze 24 éves Marianna volt párja, Attila azért utazott a nő karcagi otthonához, hogy kibéküljön vele. A szakítás előtt öt éven át éltek együtt, közös gyermekük is született, ám a nézeteltérést nem sikerült tisztázni, előbb veszekedni, majd verekedni kezdtek, a férfi pedig ekkor egy párna vagy a matrac segítségével megfojtotta a fiatal édesanyát.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A gyilkosság idején a szomszéd szobában tartózkodott a pár közös kisfia, valamint a nő akkor hétesztendős gyermeke. A férfi a holttestet először az ágyneműtartóba, majd a kocsija csomagtartójába rejtette, és hazaautózott gyermekükkel együtt saját szülei felsőlajosi házához. A közeli erdőben elásta a nő testét, majd úgy tett, mintha ő is keresné Mariánnát. Végül saját magát buktatta le a rendőrségi kihallgatás során. A gyilkosságért idén áprilisban tíz év börtönre ítélték.

– mesélte a Blikknek az elhunyt Marianna édesanyja, aki két kisgyermeke mellett neveli lánya fiait is.

"Marianna rajongott a természetért, az erdőért, a növényekért, imádott ültetni és kertészkedni is. Az asztalunkon lévő koszorút is még ő készítette, a gyerekekkel pedig kimentünk az erdőbe tobozokat szedni, amivel feldíszítettük, ahogyan ő is tette volna. A hiánya felfoghatatlan, az elvesztését talán soha nem tudom majd feldolgozni" – emlékezett elveszített gyermekére a nagymama.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.