Kegyetlenül meggyilkolta volt élettársa a karcagi anyát: ez lett a büntetése

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság Karcag börtön ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
B. Attila békülni szeretett volna, de volt élettársa nemet mondott, ezért megfojtotta őt. 

Öt évig élt együtt az áldozat, Kiss Marianna és gyilkosa, B. Attila. Közösen nevelték a nő gyermekét és közös fiukat. Szakítottak, de a férfi békülni akart, ezért ment 2020. december 22-én volt párja karcagi házához. A békülési ksérlet nem járt sikerrel; összevesztek, a veszekedés verekedéssé fajult, végül a tettes megfojtotta a 24 éves nőt.

illusztráció Forrás: Shutterstock

A gyilkosság idején a két gyerek a szomszéd szobában volt. B. Attila, miután megölte Mariannát, holttestét a csomagtartóba rakta, és 3 éves gyermekükkel együtt szülei felsőlajosi házához vezetett. Az anya testét másnap elásta a közeli erdőben, a következő két hétben pedig úgy csinált, mintha maga is keresné a nőt.

Azt hitte, sikerül megúsznia - amikor a rendőrök behívták kihallgatásra, először azt hazudta, hogy a Dunába dobta a nőt, aztán megtört és mindent bevallott.

A bíróság 10 év börtönbüntetésre ítélte a férfit - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.