Völgyi Zsuzsi a bántó kommentekről: "Parttalan vitákba kár bonyolódnom"

Fotó: Polyák Attila - Origo -
TV2 Völgyi Zsuzsi Farm VIP hozzászólás kommentek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő rengeteg rosszindulatú hozzászólást kapott, főleg azután, hogy kiejtette a Farm VIP-ból a műsor egyik közönségkedvenc szereplőjét, Budavári Fülöpöt. Völgyi Zsuzsi ezért most tiszta vizet öntött a pohárba.

Az utóbbi években lett egyre felkapottabb téma, és egyre többen foglalkoznak azzal, mennyire ártalmasak és mennyi sérülést okoznak a kommentek. Az internetes zaklatás vagy bántalmazás egyik fajtája nemcsak a hétköznapi embereket érinti, hanem a celebeket is, sőt talán leginkább az ismert emberek szenvedik meg ezeket.

A negatív kommentekből kijutott Völgyi Zsuzsinak is.

"Bevallom, az utolsó időszak történései nem annyira tetszettek, hogy finoman fogalmazzak. Úgy tűnik, mintha mindvégig egy alvó vulkán lettem volna, aki kitörni készült, majd kitört. Persze világos, hogy egy showműsorba mentem el, és nyilván izgalmasabbak a konfliktusok, mint mondjuk az, hogy mosogatok, főzök és gondozom az állatokat, de amit a kommentelőktől kaptam, azt senkinek sem kívánom" – kezdte a Ripostnak az énekesnő.

Budavári Fülöp és Völgyi Zsuzsi a Farm VIP-ban Forrás: TV2 Sajtószoba

Zsuzsit a legtöbben azután vették célba, hogy kiejtette Budavári Fülöpöt, ám az énekesnő most felfedte, hogy bizony egyikük sem akart akkor már tovább a versenyben maradni. Mindketten mélypontra jutottak: ő maga a kislánya miatt, aki nagyon hiányzott neki, Fülöp pedig unta magát és hazavágyott. A párbaj során mindketten a kiesésre játszottak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.