Egyedül neveli két kisgyermekét Zsolt: felesége a koronavírus áldozata lett

egyedülálló apa gyász covid koronavírus koronavírus áldozata gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg másoknak az ünneplésről, a családi összejövetelről szól a karácsony, az év vége szomorú emlékeket csal felszínre Mihajlovéknál. A fiatal édesapa ugyanis egy évvel ezelőtt nemcsak feleségét, szerelmét és gyermekei édesanyját veszítette el, hanem azt a jövőt is, melyet közösen álmodtak meg.

Zsolt kedvesét, Dórit tavaly december elején vitték kórházba, ahol nagy nehezen megvizsgálták, és így derült ki, hogy a kismama elkapta a koronavírust. A fiatal anyuka ekkor már annyira rosszul volt, hogy fulladt, ugyanis kétoldali tüdőgyulladást is kapott. Budapestre szállították, ahol császármetszéssel világra segítették gyermekét, pár héttel később azonban örökre lehunyta a szemét.

A gyászoló édesapa egyedül maradt két kisgyermekével, és egyszerre kellene betöltenie mindkét szülő szerepét, miközben a munkáját sem hanyagolhatta el. A bajban testvére segítette, Zsolt és a két pici odaköltözött a férfi nővéréhez, mivel saját házuk az építkezés miatt lakhatatlan. A munkálatok hamarosan befejeződnek, és a család nemsokára birtokba veheti otthonát.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

"Nem merem azt mondani, hogy valaha pótolni tudom az édesanyjukat, de minden erőmmel azon vagyok. Dórikámnak tényleg minden gondolata az anyaság körül forgott. Nem akartunk nagy dolgokat, csak szépen, szeretetben felnevelni a gyerekeinket. Sajnos, nekünk ez nem adatott meg" – mondta a Blikknek az édesapa.

– idézte a lap a férfit, aki karácsonykor kilátogatott szerelme sírjához. A mostani ünnep számára a fájdalomról szólt, de gyermekei felé ebből semmit sem mutathatott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.