Aggasztó hírek érkeztek Sas József özvegyéről

Forrás: MTI/Soós Lajos -
özvegy covid Sas József Sas József özvegye koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma ünnepelné születésnapját a kabaré hazai nagymestere, Sas József. A színész és humorista már két éve nincs közöttünk, ugyanis 2021 januárjában elragadta őt a koronavírus. Özvegye számára a dupla évforduló miatt különösen fájdalmas ez a hónap.

Sas József a feleségével együtt kapta el a koronavírust, ám míg kedvesének sikerült felépülnie a sokak halálát okozó betegségből, ő maga nem tudott megküzdeni vele. Sasnak a korábbi sztrókja miatt annyira legyengült a szervezete, hogy az orvosok sem tudtak rajta segíteni. Nem sokkal a születésnapja után életét vesztette.

Forrás: MTI/Soós Lajos

A humorista születésnapja kapcsán megkereste a Blikk az özvegyet, aki a tragédia óta csak ritkán nyilatkozik, és most is szűkszavú, de aggasztó választ adott.

– mondta a lapnak Sas József özvegye, Zsuzsa, aki a barátok szerint majdnem minden nap kimegy férje sírjához a temetőbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.