Így él most Sas József özvegye, Zsuzsanna: "Olykor már nagyon öregnek érzem magam ehhez a harchoz"

Forrás: Wikipédia -
özvegy gyász csend Sas József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sas József özvegye távol él a világ zajától, mióta tavaly eltemette a férjét.

"Jóska emlékét sokan és sokféleképpen ápolják, s tudom, hiába telnek a hónapok, az évek, a közönség nem felejti őt" - mondta a Blikknek Zsuzsanna. Hozzátette, hogy mélyen érinti a VI. kerületi önkormányzat gesztusa, emléktáblát avatnak a tiszteletére, imádott színházában. Elmondta, hálás azért, hogy elhunyt férje lénye immár az örökkévalóságnak szól.

Sas József Forrás: Wikipédia

"Olykor már nagyon öregnek érzem magam ehhez a harchoz, amit az élet rám sózott. Próbálok talpon maradni, néha sétálok a közeli erdőben, ahogy annak idején Jóskával is tettem. De leginkább a csönd és az emlékezés az én társam" - mondta.

A színész, színházigazgató és humorista hosszú, méltósággal viselt betegség után 2021. január 17-én örökre lehunyta a szemét. A Sas-kabarék atyjának síremléke tavaly októberben készült el, és kívánságának megfelelően példaképe, Szép Ernő író mellett helyezték végső nyugalomra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.