Közös képen Bud Spencer unokái: gyönyörű kismama és sármos színész lett az utódokból

fotó Bud Spencer családi fotó Sofia Denaro unokák Cristiana Pedersoli Sebastiano Pigazzi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hat és fél éve már, hogy örökre lehunyta szemét a legendás olasz filmes, Bud Spencer, aki idehaza talán nagyobb népszerűségnek örvendett, mint saját hazájában. Generációk nőttek fel a filmjein, és sokan még ma is betéve tudják az egyes jeleneteket.

Bud Spencernek és feleségének, Maria Amatónak három gyermeke született, akik már életében megörvendeztették unokákkal az ikonikus pofonosztót, dédunokája világra jöttét azonban már nem élhette meg.

Elsőszülött lánya, Cristiana Pedersoli két gyermeket, egy fiút és egy lányt nevel, akik közül utóbbi, a most huszonhét éves Sofia révén már nagymamának mondhatja magát. Bud Spencer gyönyörű unokája tavaly év elején hozta világra kisfiát, aki januárban ünnepli első születésnapját. A kis Massimo örökölte felmenője vonásait, szinte már most kiköpött mása a legendának.

Sofia azonban nem szereti a nyilvánosságot, saját Instagram-oldala is privát, ellenben édesanyja rendszeresen posztol róla és szeretteiről, és nemrég egy meghitt családi fotón mutatta meg lányát és Sofia gyermekét. A képen szerepel még Cristiana húgának egyetlen fia, Sebastiano, aki nagyapja nyomdokaiban lépkedve maga is színész lett – vette észre a fotót a Femina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.