"Csurig volt boldogsággal és szabadsággal " - az öt éve elhunyt Bud Spencerre különleges módon emlékeznek

Carlo Pedersoli halál gyász Bud Spencer évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, de már öt éve, hogy meghalt a színészlegenda, Carlo Pedersoli azaz Bud Spencer.

A Bud Spencer filmekért az összes korosztály ugyanúgy rajong. Már a kisgyerekek is tudják kívülről a Kincs, ami nincs legtöbb vicces monológját. Magyarországon különösen nagy rajongótábora volt a filmekne, és a színészeknek, ezért még ma is felfoghatatlan, hogy Bud Spencer már nincs közöttünk.

Bud Spencer

Halálának ötödik évfordulóján, június 27-én egyedülálló múzeum nyílik a német fővárosban. Az ide látogató rajongók, több mint 300 kiállítási darabot láthatnak Carlo Pedersoli személyes dokumentumai közül. A galéria azért izgalmas, mert időrendi sorrendben követi végig a színész életét - írta a Bild.

A dokumentumok mellett, olyan ikonikus tárgyak is megcsodálhatóak lesznek, mint az És megint dühbe jövünk című klasszikusból ismert flipper-automata, vagy a híres fagyi-kocsi is amiből

„A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt".

„Apu egy olyan ember volt, aki csurig volt boldogsággal, szabadsággal és pozitivitással"

– fogalmazott a színész lánya Christiana Pedersoli.

„Különösen jól esik a családunknak, hogy aput nemcsak színészként szerették, hanem olyan emberként is, aki mindig kedves és szeretetteljes. Számunkra ő elsősorban édesapa volt"

– tette hozzá a másik lánya, Diamante Pedersoli.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.