Az X-Faktor botrányhőse rakétatámadással fenyegette meg a Parlamentet: lecsaptak rá a rendőrök

Forrás: RTL Klub -
X-Faktor fenyegetőzés K. Mercédesz parlament rakétatámadás letartóztatás botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem először kerül balhés szituációba K. Mercédesz, akinek tetemes rajongó- és követőtábora van az interneten. Rendszeresen készít videós tartalmakat, élő bejelentkezéseit pedig több ezren nézik. Az egyik legutóbbi kisfilmje azonban a rendőrök figyelmét is felkeltette.

A reggeli órákban érkezett a hír, miszerint a rendőrség elfogott egy nőt, aki azzal fenyegetőzött, hogy rakétatámadást intéz a Parlament épülete ellen. Az egyenruhások figyelmét egy férfi hívta fel az ominózus videóra, a hatóság emberei pedig közveszéllyel fenyegetés bűntett miatt indítottak nyomozást.

"A nyomozók azonosították a felvétel feltöltőjét, akit nem találtak bejelentett lakcímén és vélt tartózkodási helyein, telefonon viszont elérték. A nő azt mondta, hogy külföldön van, a fővárosi rendőrök azonban aznap este a Nyugati pályaudvaron fogták el" – olvasható a police.hu-n.

Forrás: RTL Klub

A gyanúsított tagadta a bűncselekmény elkövetését, majd azt állította, hogy ő csak szórakoztató jelleggel készíti videóit, ám mivel elfogásakor néhány gramm kábítószergyanús anyagot találtak nála, eljárás indult ellene.

A Blikk közben kiderítette, hogy az említett K. Mercédesz nem más, mint az ismert videós tartalomgyártó, aki nem mellesleg az X-faktorban is feltűnt. A nő másfél évvel ezelőtt azzal került a címlapokra, hogy egyik élő videójában rugdosta a párja fejét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.