Hatalmas a botrány: élő videóban rugdosta párja fejét az RTL Klub sztárja

Forrás: RTL Klub -
Kaffka Mercédesz X-Faktor verekedés botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor 39 éves versenyzőjéről, Kaffka Mercédeszről durva felvételek láttak napvilágot. A három igennel továbbjutott jelölt párja fejét rugdosta, majd vérző szájjal beszélt a kamerába.

Kaffka Mercédesz az X-Faktor múlt heti adásában jutott tovább három igennel a középdöntőbe. A versenyzőről szerdán durva felvétel látott napvilágot: Mercédesz élő videóban verte a párját. A vitát az váltotta ki, hogy előkerült egy viszkis üveg, mellyel Jutka megsértette Mercédeszt, majd az bosszúból elkezdte rugdosni a fejét, ezután az arcát is próbálta ököllel megütni. Rövidesen egy másik felvétel is felkerült az oldalra, melyen Mercédesz vérző szájjal beszél a kamerába - írja a Blikk.

Élő videóban rugdosta párja fejét a továbbjutott versenyző Kaffka Mercédesz Forrás: RTL Klub

A videókat hamar leszedték, azonban amíg elérhetőek voltak, többen arra biztatták a versenyzőt, hogy még jobban verje meg Jutkát. Nem ez volt az első eset, hogy a pár élő videóban veszekedett; a szomszédok állítólag már többször is kihívták rájuk a rendőröket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.