Így él most a taxisgyilkos tini: Diána műkörmösként dolgozik, gyereket nevel

Fotó: Csudai Sándor -
büntetés börtön Diána szabadláb taxisgyilkosság műkörmös
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már huszonöt éve annak, hogy két tinilány, Andrea és Diána összevert, majd cipőjükkel halálra tapostak egy taxisofőrt, hogy megszerezzék tőle az autóját. Ma már mindkét nő szabadon éli az életét, hiszen letöltötték a kiszabott büntetést.

Andreát nyolc év hat hónap börtönbüntetésre ítélték, de már 2003-ban kiszabadulhatott, ám nem sokkal később ismét bajba keveredett. A Blikk információi szerint egyik korábbi cellatársával illegális bordélyházat vezetett, ám már ezt az ügyet is a háta mögött tudhatja. A lap szerint rendeződött az élete, egy multiáruházban dolgozik, megbízható munkaerő és kollégái is kedvelik.

Illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Diána kilenc évet kapott, de feltételesen őt is hamarabb szabadon engedték. A nő egyik rokona elmesélte az újságnak, hogy Diána a szabadulása után műkörmös lett, gyereke született, sötét múltját azonban a családja elől is titkolta. A nagymama szerint Diána gyermeke nyolcéves volt, amikor megtudta, mit követett el az anyja, de akkor még nem foghatta fel, mit is jelent ez pontosan.

– mesélte a Blikknek az idős rokon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.