"Harry herceg egy viszketeg celeb lett" - Puzsér Róbert is kiosztotta Károly és Diana kisebbik gyermekét

Fotó: Koncz Márton - Origo -
királyi család Puzsér Róbert életrajzi könyv Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tengerentúlon a napokban jelent meg Harry herceg életrajzi könyve, a Tartalék, mely hazánkban csak márciusban kerül majd a boltok polcaira. A kötetet már most hatalmas figyelem övezi, ugyanis hemzseg a botrányos kijelentésektől, történetektől.

A könyvből kiderül, hogy hogyan veszítette el szüzességét Harry herceg, mikor próbálta ki először a kábítószert, de mesél arról is, hogy katonai szolgálata során több emberrel is végzett, illetve hogy Vilmossal, aki egyszer bántalmazta őt, arra kérték apjukat, a jelenlegi brit uralkodót, hogy ne vegye feleségül Kamillát.

Az írás sok brit embernél, a királyi családot kedvelő és tisztelők tömegénél kiverte a biztosítékot, ám nemcsak odaát, hanem hazánkban is vannak kritikusai a hercegnek. Puzsér Róbert nemrég saját műsorában illette különleges jelzőkkel Harryt.

Fotó: Koncz Márton - Origo

"Harry herceg könyvének a címe az, hogy Tartalék. Látszik, hogy neki ez a súlyos sérelme. Ez az ő sorsa. Három lépés a tróntól, ami már csak két lépés. Nincs trónöröklő státuszban, nem is lesz már abban. Hozzávágták a végtelen nyilvánosságot és végtelen mennyiségű pénzt, illetve a lét elviselhetetlen könnyűségét. Ő ebben a minden mindegy állapotban töltötte eddig az életét."

– idézte a Blikk az Önkényes mérvadó című műsort.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.