Ezt tűzte ki célul a 75 éves Fenyő Miklós: elárulta, mire vágyik

Forrás: Facebook/Fenyő Miklós Hivatalos Oldala -
színdarab színház Fenyő Ünnep Made in Hungária koncert előadás Fenyő Miklós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy tervekkel vágott neki az új esztendőnek a Hungária legendás énekese, Fenyő Miklós, aki az óévben sem tétlenkedett.

Nagyszabású koncerturné van Fenyő Miklós mögött, aki egy többállomásos fellépéssorozattal ünnepelte saját, hetvenötödik születésnapját. Természetesen a már hagyományosnak mondható Fenyő Ünnep sem maradhatott ki a sorból, ám az énekes számára nincs megállás. Az új évben is szeretné minél több tervét és vágyát megvalósítani.

– kezdte a Borsnak Fenyő Miklós, aki még a pandémiás időszakban megírt két színdarabot, zenés játékot, melyeket szeretne idén színpadra állítani. Nem ez lenne az első színházi munkája, ugyanis a Made in Hungária már korábban is nagy sikerrel futott, és most ismét láthatja a közönség a József Attila Színházban.

Forrás: Facebook/Fenyő Miklós Hivatalos Oldala

"Ellentétben a korábbi darabokkal, itt a szövegkönyv is én vagyok, tehát a prózát és a dalokat is én írtam. Ha ezek közül az egyiknek valamilyen nagyobb nyilvánosságot tudnánk teremteni ebben az évben, az egy borzasztó jó érzés lenne."

– zárta az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.