Pótnagyapja erőszakolta meg az 5 éves miskolci kislányt - a nyugdíjas férfi ellen vádat emeltek

Forrás: Shutterstock -
fegyház nemi erőszak pedofil kislány vádemelés ötéves szexuális bántalmazás nagypapa nyugdíjas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A játszótér mellett, kocsija hátsó ülésén erőszakolta meg többször is a rábízott ötéves kislányt egy miskolci nyugdíjas.

A kislány édesanyjával a férfi szomszédjában lakott, a gyermek a bántalmazóját nagypapájaként szerette. A férfi rendszeresen vigyázott áldozatára, akit aki több alkalommal fagyizni is elvitt. Ilyen alkalmakkor a gyermeket rendszerint molesztálta és fogdosta, és megtiltotta neki, hogy bárkinek beszéljen arról, amit vele tesz. A férfi ellen most emeltek vádat.

A Tények videójából kiderül, hogy a vádlott nem ismerte el a tetteit, illetve egyetlen alkalmat vallott be, az utolsót, ami miatt a gyermek anyja feljelentést tett ellene. Akkor ugyanis olyan fájdalmat okozott a kislánynak, hogy ő sírva rohant haza az édesanyjához. Később a férfi ezt a beismerő vallomást is visszavonta.

Amennyiben a nyugdíjas vádlott a tetteit elismeri, 8 év fegyházbüntetést és közügyektől való eltiltást kaphat szörnyű tettéért:, ha tagadja az ellene felhozott vádakat, az eljárás végén akár év fegyházat is kaphat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.