Hihetetlen: lánynak adta ki magát, és így csapott le tinédzserkorú áldozataira a pedofil férfi

Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2019 dotshock/Shutterstock. No use without permission./Dotshock -
beiratkozás iskola pedofil pedofília
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 21 éves férfi több álprofilt is létrehozott a közösségi médiában, hogy kapcsolatba léphessen fiatal lányokkal.

A 21 éves Anthony Lonsdale mindent megtett, hogy közel kerüljön a fiatal lányokhoz. Az Independent azt írja, hogy a pedofil srác hamis profilokat hozott létre a Snapchaten, az Instagramon és a WhatsAppon, és volt, hogy egy Tia nevű tinilánynak adta ki magát.

Miután beszélgetett az egyik tinédzserkorú lánnyal, arra biztatta őt, hogy legyen a barátja a 12 éves bátyjának, Sam-nek is, akinek a profilját szintén Anthony hozta létre, majd

Sam nevében hetekig intim üzeneteket és szexuális jellegű fotókat küldött a fiatal lánynak.

Illusztráció. Forrás: Shutterstock

A bíróságon arra is fény derült, hogy a 21 éves srác megpróbált beiratkozni egy ilkestoni iskolába is, ahol diáknak öltözve szeretett volna találkoznia fiatal áldozatával. Miután lebukott és riasztották a rendőrséget, még több beteg cselekedetére derült fény: Volt, hogy Lonsdale tizenéves lánynak öltözve ment el Nottinghamshire-be, hogy a parkban találkozzon egy tizennégy éves lánnyal. Őt és az édesanyját arról győzködte, hogy hadd maradjon náluk éjszakára -írja az RTL.hu.

A férfit tavaly márciusban letartóztatták, majd óvadék ellenében szabadlábra helyezték, de mivel folytatta a fiatal lányok zaklatását, múlt csütörtökön hét év börtönbüntetést kapott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.