börtönbe vonulás börtönbüntetés Galambos Lajos börtön Galambos Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű trombitást tavaly decemberben ítélték jogerősen letöltendő börtönbüntetésre, ám a "behívóját" még nem kapta kézhez.

Galambos Lajost és nyolc társát víz-, gáz- és áramlopással vádolták meg hét évvel ezelőtt. Az elsőfokon hozott ítélet szerint 2 év és 10 hónap börtönbüntetés, közügyektől való eltiltás és pénzbírság várt volna rá, ám a bíróság tavaly súlyosbította a büntetést.

Galambos Lajos Forrás: Frizbi TV

A trombitást három helyett négy évre tiltanák el a közügyektől, még többet kellene fizetnie, és három év hat hónapra a rácsok mögé kell vonulnia.

Galambos Lajos, vagy ahogy sokan ismerik, Lagzi Lajcsi a kecskeméti börtönben tölti majd büntetését – írja a Bors. A lap szerint az elítéltek körében jó híre van az intézménynek, a raboknak van lehetősége dolgozni, sőt talán még a zenélést sem kell feladnia a trombitásnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.