Januártól nem lép színpadra Galambos Lajos: minden fellépését lemondta a trombitás

Frizbi TV -
Galambos Lajos büntetés közműlopás Lagzi Lajcsi ítélet fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December hetedikén megszületett a másodfokú ítélet Galambos Lajos közműlopási ügyében, mely súlyosabb, mint a tavaly kiszabott büntetés.

Galambos Lajost és nyolc társát víz-, gáz- és áramlopással vádolták meg hét évvel ezelőtt. Az elsőfokon hozott ítélet szerint 2 év és 10 hónap börtönbüntetés, közügyektől való eltiltás és pénzbírság várt volna rá, ám a bíróság most súlyosbította a büntetést. A trombitást három helyett négy évre tiltanák el a közügyektől, még többet kellene fizetnie, és három év hat hónapra a rácsok mögé kellene vonulnia.

A zenész, akit sokan csak Lagzi Lajcsiként ismernek, bízik abban, hogy megúszhatja a börtönt, bár kiemelte: a bíró a tárgyalás során elmondta, hogy vele szeretne példát statuálni. Galambos a másodfokú ítélet kihirdetése után rövid időre eltűnt a nyilvánosság elől, azonban nemrég interjút adott a Kiskegyednek, ahol részletesen mesélt az ügyéről.

Galambos Lajos Forrás: Frizbi TV

"Amióta ez az ügy elkezdődött, azóta folyamatosan rendezem az életemet, a dolgaimat és úgy gondolom, hogy én már mindenre fel vagyok készülve. Az idén vannak még fellépéseim, az ítélet utáni hétvégén is volt, és nagyon jó hangulatban telt. De úgy érzem, most ez a történet elviszi a show-t, így, bár lesz még néhány előadásom az év végén, januártól minden felkérést visszamondtam" – mesélte a lapnak Lajcsi.

A trombitást azonban nem törte meg az ítélet, sőt édesapja halálakor borúsabban látta a jövőt, mint most. Lajcsi nem hagyja, hogy a közelgő ünnepekre árnyékot vessen a bírósági ügye. A magazinnak elárulta, hogy közös családi sütés-főzésre készülnek, sőt imádkozni is fognak:

"A három gyerekemmel együtt elmegyünk misére és én egy kis templomban trombitálni is fogok, aztán otthon leszünk. Nekem az a legnagyobb ünnep, ha le tudok ülni a gyerekeimmel együtt étkezni. És van azért néhány olyan barátom, akit méltónak tartok arra, hogy koccintson velünk karácsony másnapján, de nem sokan. Az biztos, hogy elférünk az asztalnál..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.