Galambos Lajos a börtönről: "Ha megkapom a behívót, felállok, és emelt fővel bevonulok"

Forrás: -- -
Galambos Lajos börtön letöltendő börtönbüntetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajos állítja, hogy nem félős ember, így ha valóban börtönbe kell vonulnia, nem ijed meg. De hisz az igazában, és abban bízik, hogy előbb-utóbb fény derül az ártatlanságára.

Ahogyan mi is beszámoltunk róla, a bíróság decemberben műsodfokon is bűnösnek találta Lajcsit a 7 éve húzódó közműlopási ügyében: a trombitaművészt 3 év 6 hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélte. Az ügyvédje, Fröhlich Krisztián később megerősítette, hogy az ítélet valóban jogerős, de 3-4 hónapba beletelhet, mire kijelölik a börtönt, és elvégzik a mindenféle szükséges teendőket.

Galambos Lajos a Story magazinnak vallott arról, hogy nem hajlandó beletörődni a döntésbe, harcolni fog az igazáért.

Galambos Lajos a börtönről: "Ha megkapom a behívót, felállok, és emelt fővel bevonulok" Forrás: --

"A helyzethez képest jól vagyok, de tény, hogy kaptam hideget-meleget, forrót meg jegeset az elmúlt években. Persze voltam én már ennél lejjebb is, a legelején például sokkal rosszabbul viseltem, de mára megedződtem, és erősebb vagyok, mint valaha. Sosem adom fel a harcot, és a végsőkig kitartok az igazam mellett. Hét év után sem veszítettem el a hitemet" - magyarázta Galambos, aki úgy gondolja, hogy ismert emberként még nehezebb bíróság elé állnia.

"Az elmúlt hét évben számtalanszor lebegtették a bűnösségemet, amivel azóta is mindennap együtt kell élnem. Ezt a bélyeget már soha nem fogom tudni lemosni magamról, de akárhogy is alakuljon, én nyugodt lelkiismerettel hajtom álomra a fejemet.

Ha megkapom a behívót, felállok, és emelt fővel bevonulok. Készen állok a megpróbáltatásokra, de senkinek nem adom meg azt az örömöt, hogy összetörten lásson, mert engem ennél sokkal keményebb fából faragtak"

– zárta a mulatós zenész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.