Felmentette a spanyol bíróság a férfit, aki azért került bajba, mert meztelenül mászkált az utcán

Spanyolország meztelenkedés spanyol nudista nudizmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezért.

Igazat adott a valenciai legfelsőbb bíróság annak a férfinak, aki szerint korábban jogtalanul büntették meg azért, mert meztelenül járkált az utcán – írja a Reuters cikke alapján a 24.

Alejandro Colomar azzal érvelt, hogy már gyerekként is követte a nudista hagyományokat, 2020-ban pedig úgy döntött, nemcsak a strandokon, hanem máshol is anyaszült meztelenül jelenik majd meg.

A férfi először "csak" ahol él, Aldaia városában kezdett el meztelenül mászkálni, ám hamar feljelentették obszcén exhibicionizmus miatt. A 29 éves férfit megbírságolták, ő viszont nem törődött bele a döntésbe, és bíróságra vitte az ügyet. Azzal védekezett, hogy a környezetében senkit nem zavar a pucérkodása, és nem szexuális indíttatásból mutogatja magát, egyszerűen így érzi magát jól.

A valenciai bíróság végül igazat adott az informatikusnak, mondván, Aldaia területén legális a meztelenkedés, és a férfi pucérkodása nem okozott problémát. Az ítélethirdetésre Colomar meztelenül érkezett, pontosabban csupán zokni és cipő volt rajta, ám a bíró elé csak azután állhatott, hogy felöltözött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.