"Krisztián már hetek óta gyanakodott" - SMS-ek buktatták le Berki Mazsit

Berki Mazsi sms megcsalás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Mazsira férje halála után ismét rátalált a szerelem, de a legújabb információk szerint Krisztián már gyanakodott a halála előtt arra, hogy feleségének udvarlója akadt. SMS-ek buktathatták le Mazsit.

Berki Krisztián özvegye, Mazsi kapott hideget-meleget, amikor kiderült, férje halála után már új férfi van az életében. A legújabb információk szerint azonban Krisztián tudhatott arról, hogy feleségének udvarol valaki.

Berki Mazsira már gyanakodott a férje Forrás: TV2

"A halála előtt Krisztián már hetek óta gyanakodott, nagyon maga alatt volt, mert a húsvétot sem töltötték együtt a feleségével. Talált is SMS-eket, amiket lefotózott, és megmutatta nekem a konditeremben. Szinte biztos volt abban, hogy Mazsi melyik hotelben randizik, ráadásul kicsi a világ, egy ismerős látta is őket. Krisztián oda is telefonált a szállodába, de lerázták. Hívott, hogy vigyem le, de nem értem rá, és megmondom őszintén, nem bírom ezeket a szakítós, megcsalásos szitukat. Szerintem az ilyesmi csak két emberre tartozik" - mondta a Hot! Magazinnak egy neve elhallgatását kérő ismerős.

"De volt még pár furcsa balhé. Egyszer vidéken voltak, ahonnan Kisztiánnak vonattal kellett feljönnie, mert úgy összevesztek, hogy Mazsi autóba ült, és otthagyta. Nem ítélek el senkit, mert az éremnek mindig két oldala van, Krisztiánnal sem lehetett könnyű együtt élni, és olyan is van, hogy kihűl a szerelem. De jobb lett volna mindenkinek, ha nyílt lapokkal játszanak. Akkor senki nem feszengene ebben a helyzetben, senki nem mutogatna Mazsira" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.