Figyelem! Mérgezhetik a kutyákat a Margitszigeten

Forrás: Shutterstock -
kutya mérgezés Margitsziget
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon rosszul lett egy kutyus, miután a gazdája elvitte a Margitszigetre sétálni. Az állatorvosnál kiderült, hogy mérgezés történt. 

Adrienn kutyáját vitte sétálni a Margitszigetre, arra azonban nem gondolt, hogy utána azonnal rohannak majd az állatorvoshoz.

"A minap Amandámmal, vagyis Amival, a 3 éves kutyámmal elmentünk egy kicsit szaladgálni, játszani a Margit-szigetre. A játék után hazamentünk, majd azt vettem észre, hogy Ami nagyon furcsán viselkedik. A feje imbolygott, remegett, majd álló helyében eldőlt. Gondolom, mondanom sem kell, hogy megrémültem. Azonnal megfogtuk és rohantunk vele az orvoshoz, aki első ránézésre nem jósolt neki sok jót"

– mesélte a gazdi a borzalmas esetet a Borsnak.

Figyelem! Mérgezhetik a kutyákat a Margitszigeten Forrás: Shutterstock

Adrienn elmondta, hogy ezután vért vettek a kutyájától, majd a vizeletét is megvizsgálták, és kiderült, valóban mérgezés történt. A nő biztos benne, hogy a Margit-szigeten evett meg valamit a négylábúja, mivel máshol nem jártak.

A bajba került kutyus végül infúziót kapott, komolyabb baj nélkül megúszta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.