Kutyája mentette meg Schobert Norbi életét: "Olyat tett, amit soha"

kutya életmentés stroke Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbira vigyáznak odafent, ugyanis csodával határos módon épült fel agyvérzéséből. A fitneszedző egy szívszorító posztban mesélt arról, hogy az életét négylábú kedvencének köszönheti. 

Schobert Norbi 2021 augusztusában kapott agyvérzést, 45 percig feküdt saját udvarában magatehetetlenül, mikor a szomszéd észrevette őt. A fitneszedző egy érzelmes posztban mesélt arról, hogy tulajdonképpen a kutyájának köszönheti az életét.

"Volt egy kutyám! 1984-ben! Ajax! Német juhász! Segített futni a Népligetben! Hű Társam volt a fogyásban, megmentette az életemet! Soha nem várt semmit, csak szeretetet!

Van egy kutyám! Hacsi! Hát, nagy vadorzó, de amikor 2021 augusztusában fibrillált a velem született, beteg szívem, és a ház előtt feküdtem félig bénán, stroke után, akkor 45 percig őrzött. Amikor meglátta, hogy a szembe szomszéd hazajön, olyat tett, amit soha. Bement a kertjébe, majd szólt neki. Ő kijött, észrevett, segített, csöngetett, és a többit tudjátok.

Nem vár Ő sem semmit. Csak szeretetet! Ha kell egy hű, igaz Barát, akire mindig számíthatsz: legyen kutyád! Carpe diem! Rá mindig számíthatsz! Ember és Kutya! Történelmi szövetségesek! Bánj Emberként Velük"

– írta Norbi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.