törökországi földrengés mentés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar mentőcsapatok nagy erőkkel dolgoznak a törökországi földrengések területén: egy egyéves gyereket is kimentettek a romok alól. Később az édesanyját is sikerült kimenteni.

Csütörtök estére meghaladta a húszezret a hétfő hajnali törökországi és szíriai földrengés halálos áldozatainak száma a helyi hatóságok összesítése szerint. A magyar csapatok nagy erőkkel dolgoznak a helyszínen, a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat nemrég közzétett egy videót arról, hogyan mentettek ki egy gyereket.

"Csapatunk Hatay településen dolgozott a mai napon, ahol egy összedőlt 4 emeletes épület romjai alól szabadított ki néhány perce egy egyéves gyermeket. Az anyuka kiszabadítása, kimentése folyamatban van. A gyermek jól van" - írták.

Később az édesanyját is sikerült kimenteni. "Nem kellett sok időt külön töltenie a gyermeknek az édesanyjától, ugyanis Őt is sikerült kiemelnünk a romok alól" - írták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.