Fontos bejelentést tett az Aldi: néhány hétre korlátozza a megvásárolható zöldségek mennyiségét

Fotó / ALDI -
Aldi vásárlás korlátozás Egyesült Királyság zöldségek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Aldi úgy döntött, hogy korlátozza a megvásárolható zöldségek mennyiségét az Egyesült Királyságban. A döntésük hátterében az áll, hogy hiány van a boltok polcain.

Az Aldi csatlakozott az Asda és a Morrisons üzletlánc által bevezetett frissáru-adagoláshoz.

Az új szabályok február 22-től, szerdától léptek életbe az összes üzletben.

"A paprika, uborka és paradicsom vásárlását személyenként három darabra korlátozzuk, hogy a lehető legtöbb vásárló megvehesse a terméket, amire szüksége van"

– mondta az Aldi szóvivője a Mirrornak.

Fontos bejelentést tett az Aldi: néhány hétre korlátozza a megvásárolható zöldségek mennyiségét Fotó / ALDI

"A nehéz időjárási körülmények Dél-Európában és Észak-Afrikában megzavarták néhány gyümölcs és zöldség, köztük a paradicsom és a paprika betakarítását. Bár a fennakadások várhatóan néhány hétig tartanak, a szupermarketek jól kezelik az ellátási lánc problémáit, és együttműködnek a termelőkkel annak érdekében, hogy a vásárlók a friss termékek széles választékához juthassanak hozzá.

Addig is egyes áruházak ideiglenesen korlátozzák a vásárlók által megvásárolható termékek számát, hogy mindenki számára biztosítsák az elérhetőséget" - nyilatkozta Andrew Opie, a British Retail Consortium élelmiszerekkel és fenntarthatósággal foglalkozó igazgatója

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.