Alec Baldwin három munkatársa pert indított: szerintük borítékolható volt a tragédia

Forrás: Northfoto -
forgatás haláleset Alec Baldwin per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rust című film három stábtagja hanyagság és érzelmi szorongás szándékos okozása miatt indított pert Alec Baldwin ügyében.

Ross Addiego, Doran Curtin és Reese Price azt állítják, hogy több biztonsági protokollt is figyelmen kívül hagytak a forgatás során, ami miatt szinte elkerülhetetlen volt a tragédia.

A munkatársak szerint a producerek döntöttek úgy, hogy működőképes lőfegyvert használnak a forgatási napok nagy részén, annak ellenére, hogy használhattak volna gumifegyvert vagy egyéb eszközt.

Alec Baldwin három munkatársa pert indított: szerintük borítékolható volt a tragédia Forrás: Northfoto

Hozzátették, hogy a forgatások előtt például nem vizsgálták meg megfelelően a korábbi véletlenszerű elsüléseket, amelyek szerintük a végzetes nap előtt történtek.

Sőt, arról is beszámolnak, hogy Gutierrez-Reed, a Rust című film fegyverszakértője azt mondta Dave Hallsnak, hogy nem volt lehetősége ellenőrizni a fegyvert, mielőtt átadta neki. Halls mit sem törődve a kijelentéssel, végül így adta át a színésznek: azt mondta, hogy üres a tár - írja a TMZ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.