Egy cápa gyomrában találták meg a 10 napja eltűnt férfi maradványait

Forrás: Shutterstock/Alexius Sutandio -
eltűnt férfi Cápa maradványok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy közönséges kutyacápa belsejében találták meg a tíz napja eltűnt férfi maradványait Argentínában.

A 32 éves férfit február 18-án látták utoljára terepjárójában az argentínai Chubut tartomány tengerpartja közelében. Megrongálódott gépjárművére két nappal később találtak rá a Rocas Coloradas (Színes sziklák) nevű partszakaszon. A nyomtalanul eltűnt háromgyermekes apa felkutatására nagy erőkkel indult akció.

Egy cápa gyomrában találták meg a 10 napja eltűnt férfi maradványait - Illusztráció Forrás: Shutterstock/Alexius Sutandio

Végül vasárnap jelentette két halász a parti őrségnek, hogy emberi maradványokat találtak három olyan kutyacápa egyikében, amelyet a férfi eltűnési helyének közelében fogtak ki a tengerből. A család egy jól látható, jellegzetes tetoválás alapján azonosította a másfél méteres cápában talált maradványban az eltűnt férfit, de DNS-vizsgálat is folyamatban van.

A hatóságok felételezik, hogy a terepjáróst baleset érhette, és a férfit talán a dagály sodorta a tengerbe. Vizsgálják, hogy a balesethez volt-e köze másik járműnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.